Homenatge a la llibreria La Maga

09/05/2018
  • La Maga va ser una de les primeres llibreries del barri. El 14 de juliol del 1986, a la matinada, uns incontrolats provocaren un incendi a la Llibreria. Feia uns quinze anys que havia obert les portes, la botiga, i que estava al servei del barri, fent de bon llibreter aconsellant a l’hora de triar un llibre, al costat de la cultura catalana, essent lloc d’acollida als artistes i lletraferits del barri.  Era un lloc càlid, acollidor. Podies trobar a escriptors ben coneguts com en Pep Albanell, en Joaquim Carbó, Antoni Carrera, Antoni Cuadrench.... Joan-Josep Isern ... Marius Serra, Estanislau Torres i molts d’altres que resten a la memòria.
    Gràcies a la gent del barri del Guinardó, d’un seguit d’entitats (entre d’altres l’Associació de Veïns Joan Maragall) de llibreters, del col·lectiu d’escriptors del Guinardó, la llibreria MAGA s’obrí de nou un mes i mig després. En GAspar i la MArina  tornaven a estar al servei del barri.

     

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto