• 30/01/2020

  Assemblea Fediversal per la creació d'una xarxa local lliure federada del Guinardó

  Dijous 13 de Febrer - 18.30 a 20.30 - Llibreria Rocaguinarda Assemblea tecnològica amb l'objectiu de crear una xarxa social lliure basada en alguna de les tecnologies existents al Fediverse. Primera assemblea per a trobar-nos totes aquelles persones interessades en la tecnologia i en les xarxes socials no privatives. Amb l'objectiu de crear la primera xarxa local del Guinardó amb un model exportable a altres comunitats veïnals.
 • 29/06/2019

  Un Fòrum per a la convivència al Guinardó

  Al setembre cada col·lectiu treballarà la convivència internament; com la viu i l’expressa, i què n’espera. En farem una presentació àmplia i oberta el mes d’octubre. La cloenda serà el "Fòrum per la convivència al Guinardó", al gener, on podrem abocar tot el treball fet.
 • 27/06/2019

  Coneix i valora els cercles dialògics

  Amb la creació del Cercle Dialògic, fa uns anys, ROCAGUINARDA s’afirmava en la formació com a preocupació, i s’afavoria l’educació crítica. Cercle Dialògic ha estat i és un espai obert i lliure, un espai cridat a la participació interactiva. El funcionament del Cercle Dialògic ha estat regular, amb trobades mensuals ininterrompudes durant anys.
 • 23/04/2019

  BOOKTUBERS

  Aquest Sant Jordi posa a prova la teva creativitat i converteix-te en un autèntic BOOKTUBER! Volem que aquest Sant Jordi els infants que vulguin es facin «booktubers». Que llegeixin un llibre i facin un vídeo de menys de tres minuts explicant si els hi ha agradat i per què, i si el recomanen. Volem estimular la lectura entre els més joves (de 8 a 12 anys) i aprofitar la familiaritat amb la qual es comuniquen a les xarxes socials. Donarem dos guardons als booktubers triats per un jurat de Rocaguinarda. El 8 de juny a les 11 del matí presentarem els vídeos finalistes i es lliuraran els dos guardons (cada guardonat/da podrà triar un llibre de la seva elecció).
 • 11/04/2019

  ACTIVITATS DEL MES D'ABRIL

  A l'abril, llibres mil Com cada any us enviarem les propostes més engrescadores per aquest Sant Jordi que enguany es presenta de nou marcat per la política, el judici a preses i presos polítics i dues campanyes electorals. Com volem que els més joves també s'engresquin amb la lectura, els tornem a convocar a un concurs de booktubers. Esperem que els llibres de Sant Jordi els animin a fer vídeos ben originals! I el 14 d’abril iniciem el programa del centenari d’en Joan Brossa amb l’espectacle «Joan Brossa i la màgia»
 • 10/03/2019

  MÚSICA AL GUINARDÓ

  Dissabte 13 d'abril, 19 h, local social-llibreria Presentació del nou disc “En tots els sentits” del músic i cantant Miquel Fernàndez, acompanyat de Laia Martínez al violoncel.
 • 10/03/2019

  JOAN BROSSA I LA MÀGIA

  Diumenge 14 d'abril, 11h, local social - llibreria Conferència - Espectacle Xerrada acompanyada d’un audiovisual i un seguit de jocs de mans, relacionats amb diferents aspectes de la seva obra, i que permet endinsar-se en el seu univers poètic-màgic.
 • 03/01/2019

  UN ANY NOU PLE D'ACTIVITATS

  Ja podeu consultar la nostra agenda. Acabem el 2018 amb un nou reconeixement des de la Confederació de Cooperatives de Catalunya... i comencem el 2019 amb una nova activitat, el cinefòrum

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto