• 27/11/2019

  PUR TEATRE, PURA VIDA

  Parafrasejant Gustavo Adolfo Bécquer i reivindicant la capacitat de trascendència que ha tingut el teatre per a la humanitat al llarg dels segles, no és agoserat pensar que el poeta, en aquell atac de romanticisme arravatador que li va agafar alhora de definir la poesia, podria haver optat perfectament per canviar el subjecte artístic i dir: “¿Qué és teatre? ¿I tu m’ho preguntes? Teatre…ets tu”. Sergi Torres, membre del Grup de Teatre Rocaguinarda
 • 28/05/2019

  Avals mancomunat per demanar un crèdit a Coop57 per a la realització re reformes al local

  L’ASSEMBLEA DE ROCAGUINARDA DEL 25/05/2019 APROVA EL PROJECTE D’OBRES DE REFORMA I ACTUALITZACIÓ DEL LOCAL SOCIAL-LLIBRERIA Desprès d’examinar la documentació aportada i fets tots els aclariments demanats, l’assemblea de sòcies i socis de la cooperativa acordà realitzar, aquest estiu, les reformes proposades per tal d’adequar les instal·lacions al compliment normatiu d’accessibilitat i seguretat. Com hi ha incertesa sobre la convocatòria aquest any de la subvenció prevista de l’ICUB-Ajuntament de Barcelona només es faran les reformes més urgents i es deixarà per un futur altres canvis en climatització, paviment i mobiliari. El cost total aproximat, serà d’uns 36.000€. Adjuntem un document amb el pressupost per capítols i una mostra del detall de cadascun d’ells.   Novetat sobre el finançament. En la comunicació que vau rebre per correu postal s’anunciava l’emissió de títols participatius de Rocaguinarda. Finalment, hem trobat una manera més interessant, que també requereix l’esforç col.lectiu, però que no implica que les sòcies i socis tinguem que desemborsar cap euro. Demanarem un préstec al Coop57 de 30.000€ al 2,75€ a tornar en vuit anys. La garantia que haurem d’aportar, a més de la solvència demostrada de la cooperativa, serà la d’avals mancomunats de petita quantitat. Que son els avals mancomunats? Petits avals individuals que no requereixen demostrar capacitat econòmica, la suma de tots ells cobreix la quantitat global del préstec. És una manera de diluir el risc i de demostrar el suport col·lectiu a la cooperativa. Us demanem A totes les persones que vulgueu fer aquest gest de suport, que signeu el document adjunt, amb les vostres dades personals i poseu la quantitat que avaleu: a partir de 100€, amb un màxim de 2000€. El risc real que assumiu es cero, doncs si en un futur hi hagués un daltabaix per causes extraordinàries, el capital pendent d’amortitzar del préstec seria petit i el patrimoni de Rocaguinarda ho cobriria totalment. Envieu pel mitjà que vulgueu els avals (mail, correu postal o en ma a la llibreria) fins el 15-6, ADJUNTANT CÒPIA DEL DNI.
 • 21/05/2019

  Document provisional nous estatuts

  La Cooperativa ha hagut d'adaptar els seus estatuts a la nova llei de cooperatives de 2015. Aquest és el text dels estatuts nous que hem d'aprovar a l'assemblea del proper dissabte 25.05.2019. Per facilitar la seva lectura s'han assenyalat en colors els canvis i afegits respecte als antics estatuts.
 • 29/12/2018

  "Para salvar el planeta. Salir del capitalismo", Hervé Kempf

  Hervé Kempf, l’autor, amb una gran habilitat col·loca al receptor lector al tema en qüestió, des de la primera frase: la urgència de canviar i posar-nos unes piles noves. El planeta ho reclama ¡a crits!. És indispensable que canviem d’actitud, ja no val mirar-nos-ho des de la distància, com si no anés amb nosaltres els canvis que com una espasa de Damocles penjant damunt nostra.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto