• 29/12/2018

  "Para salvar el planeta. Salir del capitalismo", Hervé Kempf

  Hervé Kempf, l’autor, amb una gran habilitat col·loca al receptor lector al tema en qüestió, des de la primera frase: la urgència de canviar i posar-nos unes piles noves. El planeta ho reclama ¡a crits!. És indispensable que canviem d’actitud, ja no val mirar-nos-ho des de la distància, com si no anés amb nosaltres els canvis que com una espasa de Damocles penjant damunt nostra.
 • 15/03/2018

  Recomanacions pel mes de la dona

  Març, el mes de les dones. Us recomanem llibres sobre el tema! I a més.....Descompte del 5% per no socis i un 5% d'estalvi cooperatiu addicional per sòcies en els llibres de les editorials @IcariaEditorial @AkalEditor @viruseditorial pels #mesostemàtics i pels 40 anys de @rocaguinarda_ No us ho perdeu!!
 • 02/02/2018

  La febre d’or (Narcís Oller)

  ROCAGUINARDA / LECTURA MENSUAL GRUP “AMICS I AMIGUES DE LA LECTURA”. 25 gener 2018 Llibre: Narcís Oller (2012). La febre d’or. Barcelona: Edicions 62. ISBN: 978-84- 9930-423- 6 L’autor nascut el 1846 i mort el 1930, és considerat el millor novel·lista català modern. Aquesta obra va ser escrita després d’altres seves no menys interessants que van marcar època i que van tenir ressò a tota Espanya i a Europa. Escrita en un estil quotidià sense gaires complicacions lingüístiques , es deté en l’estudi no només psicològic dels personatges d’una societat barcelonina de classe mitja, sinó que s’esforça en reflectir els costums i les utopies dineràries de ciutadans, que contemplen com Catalunya inicia el progrés industrial i comercial. Ja en les primers pàgines ja explica com la “borsa és la reina del món”.
 • 30/01/2018

  Tremola Barcelona!

  Nova edició de Barcelona Negra, del 29 de gener al 4 de febrer. A Rocaguinarda podreu trobar una selecció especial aprofitant l'avinentesa. Aquest any sorprèn especialment la presència de llibres escrits per dones i en llengua catalana. Aquí trobareu tota la informació de la fira: http://lameva.barcelona.cat/bcnegra/ca No deixeu mai de llegir, ni de tremolar!
 • 20/12/2017

  La pressa del temps (Maria Barbal)

  Aquesta sensible obra de l’excel·lent escriptora lleidatana ens apropa a petits retrats, de diferents tipologies de persones, tant rurals com urbanes. Les descripcions són molt visuals (semblen fotos o escenes de pel·lícula), i no es deixa cap detall al tinter. Abans de centrar-se en els personatges, ubica el lector/a en el lloc o en l’ambient.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto