Diàlegs per a una cultura humanitzadora

01/12/2018
 • DIÀLEGS PER A UNA CULTURA HUMANITZADORA

  Dilluns 10 de desembre, 19h, Casal d'Entitats Mas Guinardó

  El tema escollit  LA TECNOLOGIA EN EL MON D’AVUI

  El dilluns passat 12 novembre varem tenir la primera trobada del curs, amb el nom de “Diàlegs per una cultura humanitzadora”, amb ella la nova modalitat del que fins ara era el Cercle dialògic, respon a una adaptació a integrar l’element de Pau, fonent dos grups (Cercle Dialògic i Jornades Cultura de Pau) en un de sol.

  Justament per donar sentit a aquest canvi varem intentar respondre a la pregunta sobre el mateix anunciat Per què diàlegs per una cultura humanitzadora?. Sense transferir-ne el contingut del que va sortir, si dir que s’inicià un profitós intercanvi que venia a demostrar la riquesa de la pluralitat quan aquesta es posa en actiu a través de la conversa distesa, així com l’oportunitat del canvi. 

  Seguirem aplicant el mètode Paulo Freire que per a qui no el coneix respon a una exigencia: el respecte escrupulós a la “paraula”,  la igualtat i la llibertat del dialogants. Deia ell, ningú ensenya a ningú i tots aprenem de tots.  Consisteix bàsicament a aprendre a llegir la vida, per a poder-la compartir des de la diferència, personalitzada en la "paraula". Incorporar-hi ara el concepte de pau de manera més específica, entenem que en serà un enriquiment. 

  Per començar erem pocs, la qual cosa no per això va mermar la vivò del intercanvi.

  Volem ser més dels que erem . Us animem a venir a participar-hi (regularment és el 2on dilluns de cada mes) . 

  Es recomana portar-hi textos o referències que puguin ajudar-nos.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto