• Llibres

  Tenim tot tipus de llibres, des de les novetats més comercials fins a llibres d'economia alternativa, ecologia, sociologia..també un gran estoc de llibre infantil il·lustrat, llibre infantil pedagògic, criança i educació respectuosa, i llibre juvenil. Ah! I disposem d'un apartat amb llibres de segona mà, les millors oportunitats que no et pots perdre! 

  Afortunadament comprar al barri o a petites cooperatives, encara que sigui online, no surt més car, ja que el preu del llibre està regulat i és preu públic. Al contrari, si et fas sòcia tindràs encara millors preus que altres establiments i grans superfícies, i a més ajudaras a consolidar un projecte social i horitzontal amb vocació transformadora.

  A Rocaguinarda fem les campanyes de llibre de text amb les escoles, així les famílies i infants poden disposar amb facilitat dels seus llibres al mateix barri, sense haver-se de desplaçar a una altra zona. 

 • Consum responsable

  Apart dels dos grups de consum vinculats a Rocaguinarda, a la botiga disposem d'alguns altres productes ecològics, de proximitat i de comerç just. 

  Tenim des de pasta i arrós, passant per cacau i café, vins i caves, cosmètica i sabó....

  Intentem cuidar al màxim els productes que tenim, tenint criteri a l'hora de prioritzar proveïdors en funció dels nostres valors.

  Si trobes a faltar algun producte, ens ho pots fer saber!

 • Joguines

  Joguines clàssiques i modernes, de fusta i… sense piles. Amb contingut pedagògic. 

  Així els infants aprenen jugant, i tots plegats podem passar una bona estona amb bona companyia!


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto